Bemutatkozás

Üdvözöljük Önt a BioSpin Kft. honlapján és köszönjük a vállalkozásunk iránti érdeklődését.

A BioSpin Kft. különböző minőségű acéltermékek, eszközök és berendezések tervezésével kooperációban történő gyártásával foglalkozó vállalkozás.

tevékenységünkkel legfőképpen a különböző vegyipari, gyógyszeripari és élelmiszeripari üzemek eszközigényét valamint préstechnikát alkalmazó vállalkozások szerszámigényét kívánjuk kiszolgálni.

A termék előállítás mellet vállaljuk időszakos, eseti illetve rendszeres javítási-, karbantartási-, felügyeleti tevékenység ellátását is egyedi vagy keretszerződés alapján.

Az egyre növekvő megrendelői igények teljes körű kiszolgálása érdekében igyekszünk a legmodernebb célorientált eszközparkkal rendelkező alvállalkozóinkkal felvenni a kapcsolatot a megrendelt termék(ek) magas műszaki színvonalú elkészítése érdekében.

A felhasználói igények szerinti tervezésű gépek és berendezések elkészítésén túl vállaljuk azok automatikájának és irányítás technikai rendszerének tervezését kivitelezését helyszíni telepítését valamint beüzemelését. Vállalkozásunk alapító tagjaji 25-30 éves műszaki gépgyártói és vizsgáló-ellenőrző ismeretekkel, széleskörű alvállalkozói kapcsolatokkal rendelkeznek.

Kérjük szíveskedjék megtekinteni bővebb tájékoztatónkat és amennyiben az ott közölt információk valamelyike is felkeltette érdeklődését kérjük keresse vállalkozásunkat a megadott elérhetőségeink valamelyikén.